Имейл
nk@kaziyski.com
Обади се
089 990 14 95

За мен

Никога не съм можел да отговарям на изречението – Представи се, кажи ни няколко думи за себе си.

Като за начало бих казал, че съм скромен и непретенциозен. Аз съм от хората, които не обичат да говорят за себе си. Обичам да се изразявам и доказвам с това което правя.

Накратко, казвам се Николай Казийски, родом от малък подбалкански град – Сопот. Завършил съм средното си образование в ПГ” Генерал Владимир Заимов”, със специалност – Системен програмист. Малко след това се преквалифицирах с бакалавърска степен от “Университет за национално и световно стопанство” (УНСС). Станах икономист със специалност – Икономика на отбраната и сигурността. Но през цялото време страстта ми ме дърпаше към маркетинга, който всъщност изучавам сега, като магистърска степен отново в УНСС. Докато все още учих икономика, аз реших, че ще изкарам няколко курса в различните сфери на маркетинга и ще си докарвам допълнителен доход, като freelancer. Така започна и професионалната ми изява в този бизнес.

Като предишен опит в сферата на маркетинга, мога да кажа, че съм взимал няколко чуждестранни проекта. Те включваха дигитален маркетингов одит и поддържане на няколко Instagram профила. Проектите ми в България, са създаването и поддържането на различни Facebook страници, Instagram профили, както и създаването на онлайн магазин. Също така съм пускал платени реклами в Instagram.

Вдъхнови се от живота!

Съдържанието изгражда взаимоотношения. Връзките се изграждат на доверие. Доверието води до приходи. – Андрю Дейвис